Prodej nového půdního bytu 2kk 55m2 Dejvice

Praha, Dejvice, Kotěrova, 1588/2

8 900 000,- za nemovitost

Iva Buricová

Telefon

Telefon:

602 170 467

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní podkrovní byt 2kk v prestižní lokalitě Prahy - Dejvice, jen několik kroků od známého náměstí Kulaťák. Tento unikátní byt se pyšní perfektní občanskou vybaveností, včetně široké nabídky restaurací, kaváren a obchodů v bezprostředním okolí.

Byt je situován v podkroví udržovaného domu a vyniká svou atmosférou a praktickým využitím prostoru. Interiér je charakteristický světlými dřevěnými podlahami a prvky z bílého štuku, které v kombinaci s dřevěnými prvky vytváří teplý a přívětivý domov. Praktická koupelna je komfortně zařízena.

Podkrovní byt nabízí dostatek světla a útulnost s moderním životním stylem, který je ideální pro ty, kteří hledají bydlení v centru dění, ale zároveň si chtějí užívat klid a soukromí domova.

Tento byt je výjimečnou příležitostí pro ty, kdo ocení kvalitu a umístění. Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto skvělého bytu v jedné z nejžádanějších čtvrtí Prahy. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky, nás prosím kontaktujte. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy!

Subtyp nemovitosti

2+kk

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Praha

Operace

Prodej

Plocha užitná

55 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Centrum obce

ID nemovitosti

24006

Mapa umístění nemovitosti