Prodej zemědělské usedlosti s architektonickou studií a s pozemky 4800m2

Sedlčany, Třebnice

10 300 000,- za nemovitost

Iva Buricová

Telefon

Telefon:

602 170 467

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost k nákupu usedlosti v Třebnicích, okres Sedlčany.
Nabízíme k prodeji exkluzivní usedlost v malebných Třebnicích, jež představuje unikátní příležitost pro ty, kteří hledají spojení luxusu, tradice a neomezených možností využití. Tento jedinečný komplex budov, zasazený do nádherného terénu, nabízí mimořádnou šanci pro investory či budoucí majitele snící o vlastním útočišti, eventovém centru či rozvoji agroturistiky.
K usedlosti je připraven podrobný projekt a studie za 1.200.000,- Kč, slibující bezstarostnou rekonstrukci s výjimečným výsledkem.
Srdce usedlosti tvoří prostorná hlavní budova nabízející krásný prosklený prostor s plně funkčním přízemím a wellness areálem, ideální pro relaxaci a odpočinek.
Další budova slouží jako hlavní obytná část poskytující pohodlné bydlení v souladu s nejvyššími standardy.
Součástí areálu jsou také apartmány, které nabízí široké možnosti využití, od dlouhodobého pronájmu po agroturistiku.
Čtvrtá budova, fungující jako hostinský dům, je připravena přivítat hosty s otevřenou náručí a poskytnout jim nezapomenutelný zážitek.
Poslední budova, vyhrazená pro kancelářské prostory s ubytováním, umožňuje efektivní správu celé usedlosti bez nutnosti dojíždění.
Možnosti využití - luxusní bydlení. Vytvořte si domov vašich snů s neomezenými možnostmi pro relaxaci a soukromí.
Agroturistika a pronájem apartmánů. Využijte rostoucí poptávku po agroturistice a nabídněte jedinečné ubytování v srdci přírody.
Ubytovací služby. Rozvíjejte ubytovací služby s potenciálem pro různorodé klientely.
Eventy a svatební hostiny. Ideální místo pro pořádání nezapomenutelných svateb, oslav a firemních akcí s jedinečným zázemím.
Vize a potenciál. Usedlost v Třebnicích nabízí nejenom možnost vytvoření domova v souladu s přírodou, ale také slibuje lukrativní investici díky své flexibilitě a širokým možnostem využití. Se všemi projekty a studiemi již připravenými, můžete ihned začít realizovat svůj sen.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví nádherné usedlosti, která nabízí nejenom úchvatné prostory pro bydlení, ale i neomezené možnosti pro podnikání a relaxaci. Kontaktujte nás dnes a objevte kouzlo tohoto mimořádného místa v Třebnicích.

Subtyp nemovitosti

Zemědělská usedlost

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Smíšená

Město

Sedlčany

Operace

Prodej

Plocha pozemku

4800 m2

Plocha užitná

1428 m2

Stav objektu

Před rekonstrukcí

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

24004

Mapa umístění nemovitosti