Pronájem byt 1+1, Nusle, vybavený

Praha, Nusle, U družstva Život, 892/12

13 500,- za měsíc

Iva Buricová

Telefon

Telefon:

602 170 467

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabídka pronájmu atraktivního bytu 1 + 1 v Nuslích

Pronajměte si světlý a cenově velmi dostupný byt o velikosti 36 m², situovaný ve vyhledávané lokalitě Prahy - Nusle. Byt se nachází ve třetím patře bez výtahu, což zajišťuje klid a menší provoz v domě.

Byt je částečně zařízen praktickým nábytkem, který zahrnuje pohodlnou postel, sedací soupravu, dostatek úložných prostor a je ideální pro jednotlivce nebo pár. V kuchyni naleznete vše potřebné pro pohodlné vaření a skladování potravin: mikrovlnnou troubu, standardní troubu, lednici a pračku. Koupelna je vybavena rohovou vanou, která dodává prostoru na komfortu.

Byt vyniká především svou slunečností a příjemným prostředím. Díky jeho orientaci a velkým oknům je zde dostatek denního světla, což činí tento byt ideálním místem pro život.

Tento byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné části Prahy s výbornou dostupností do centra města. Měsíční nájem je stanoven tak, aby byl přístupný širšímu spektru zájemců.

Nájemné 13.500 Kč / měsíc, poplatky 950 Kč pro 1 osobu (voda, el. společné prostory, úklid domu, odpadky), převod plyn + elektřina na nájemníka. Byt volný dle dohody.

Vratná kauce pro majitelku bytu 13.500 Kč

Provize RK 13.500 Kč + DPH 21%

Subtyp nemovitosti

1+1

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Praha

Operace

Pronájem

Plocha užitná

36 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Centrum obce

ID nemovitosti

24005

Mapa umístění nemovitosti