Pronájem krásný světlý byt 2+kk, Hostivař, parkovací stání v ceně, sklep

Praha, Hostivař, Záveská, 1612/4

18 000,- za měsíc

Kristýna Lindovská

Telefon

Telefon:

604 268 918

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný světlý a plně zařízený byt v Rezidenci Záveská, o velikosti 50m2, situovaný v městské části Hostivař, 300m2 od OC Vivo. Byt se nachází v 1. patře bytového domu s výtahem.
Byt je plně zařízen praktickým nábytkem, který zahrnuje pohodlnou postel, sedací soupravu, dostatek úložných prostor a je ideální pro jednotlivce nebo pár. Větší obytná místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem ( včetně lednice s mrazákem, myčkou, troubou). Velikou výhodou je vstup na prostorný balkon. Obytná část je vybavena sedačkou a stolem se židlemi. Ložnice včetně manželské postele a vestavěné skříně. Koupelna s denním světlem je vybavena sprchovým koutem a pračkou. Ve větší předsíni jsou umístěné další úložné prostory. Bezpochyby největší výhodou je nekryté parkovací stání přímo před domem. K bytu patří i větší sklep v suterénu domu.

Byt vyniká především svojí dispozicí, orientací ( jihovýchod) a vybavením. Tento byt je velmi světlý a prakticky zařízený. Je vhodný pro mladý pár či jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení se skvělou dostupností do centra města. Preferujeme občany EU.

Nájemné 18.000 Kč / měsíc, poplatky 3.100,- pro 1 osobu, 4.200,- dvě osoby, (voda, el. společné prostory, úklid domu, odpadky, elektřina). Byt volný od začátku července. Prohlídky jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě.

Vratná kauce pro majitelku bytu 18.000,- Kč+ poplatky.

Provize RK 18.000 Kč + DPH 21%

Subtyp nemovitosti

2+kk

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Praha

Operace

Pronájem

Parkovací místa

1

Plocha podlahová

45 m2

Plocha užitná

50 m2

Stav objektu

Novostavba

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

2024001

Mapa umístění nemovitosti