Exluzivní prodej luxusního mezonetového bytu 2+kk 88m2 s terasou 30m2

Praha, Hlubočepy, Devonská, 1223/9

Cena v RK

Iva Buricová

Telefon

Telefon:

602 170 467

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní mezonetový byt 2+kk o rozloze 88m2, s prostornou terasou 30m2, orientovanou na SV v 7.NP, v prestižní lokalitě Barrandov a to včetně 2 parkovacích stání výhodně umístěných u vjezdu/výjezdu z garáží a u vchodu k výtahům a sklepu, který je taktéž součástí bytové jednotky. Tento luxusní byt je vybavený nadstandartním vybavením, včetně podlah, dlažeb a sanitárních předmětů a designovým nábytkem na míru. Kuchyň od renomované značky Sykora s horním dekorem z ebenového dřeva a 3D strukturou, je vybavena kvalitními spotřebiči AEG, včetně parní trouby a digestoří Franke. Obývací pokoj o velikosti 40m2 je rovněž zařízen na míru podle vlastního návrhu od Sykora. V obývacím pokoji naleznete rozkládací pohovku a stolek značky Natuzzi, které zajišťují maximální komfort a eleganci. Byt je vybaven elektrickými žaluziemi s čidlem na vítr a slunce, které jsou propojeny s aplikací Tahoma od SOMFY. Tím je umožněno ovládání přes mobilní zařízení a domácí ovladače v každém pokoji. Okna mají mikroventilaci, dřevěné rámy a izolační trojsklo, což zajišťuje perfektní tepelné vlastnosti a mimořádnou úspornost při vytápění v zimě. V horním klimatizovaném patře naleznete ložnici o velikosti 17m2 s orientací na JV a koupelnu 5m2. Koupelna, včetně samostatného WC v prvním patře, má vyhřívané podlahy, které poskytují nadstandartní pohodlí. Velká přidaná hodnota této nemovitosti je prostorná terasa, která je vybavena novým lounge nábytkem z umělého ratanu.
Byt se nachází v klidné a atraktivní části Barrandova, která je velmi oblíbená díky své výborné občanské vybavenosti. V blízkosti naleznete školy, školky, obchody a veškeré další potřebné služby. Výborná dostupnost do centra Prahy je zajištěna díky tramvajové dopravě, která se nachází v docházkové vzdálenosti.
Tento jedinečný byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a komfortní bydlení s nadstandardním vybavením v TOP stavu, které umožňuje okamžité nastěhování. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Orientační náklady na nemovitost:
PRE - 1000,- Kč
Náklady SVJ (včetně topení a vody) - 5.500.- Kč

Subtyp nemovitosti

2+kk

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Praha

Operace

Prodej

Plocha terasy

30 m2

Plocha užitná

88 m2

Stav objektu

Novostavba

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

24013

Mapa umístění nemovitosti

3D prohlídka nemovitosti