Prodej komerčního objektu v Nebušicích 1200m2, pozemek 1000m2

Praha, Nebušice, Nebušická, 75

Cena v RK

Ing. Monika Rejholcová

Telefon

Telefon:

731671888

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám představili jedinečnou nabídku prodeje komerčního objektu v městské části Praha 6 Nebušice, budovy restaurace a penzionu. Budova se skláda ze dvou propojených staveb. Restaurace s prostorným sálem pro akce a penzionu. Celý objekt má plochu 1200m2 a je umístěn na pozemku 1000m2.
Komplexní rekonstrukce celého objektu byla provedena v roce 2005 s výměnou technického vybavení, zejména kotlů a vzduchotechniky. V roce 2023 byla zrekonstruována fasáda budovy.
Historický taneční sál o rozloze 200m2 má vynikající akustiku zajištěný stropem 5m vysoký s parketami z dubového dřeva. Při pořádání banketu a cateringu pojme 150 hostů. Další prostory restauračních sálů v přízemí pro klienty mají plochu 250m2. Také v přízemí je vybavená kuchyň o rozloze 50m2. V prvním podzemním podlaží jsou umístěny technické a skladovací prostory pro provoz restaurace o rozloze 300m2 a kotelna s výkonnými plynovými kotly, které zajišťují vytápění celé budovy.
Penzion ma 11 pokojů, každý o velikosti 18-25m2 umístěných v prvním a druhém patře budovy umožňuje ubytování až 30 osob. Každý pokoj je vybaven nábytkem, vlastní toaletou a sprchou. K dispozici jsou společné kuchyně a technická místnost.
Tato nemovitost se nachází v prestižní čtvrti Praha 6 Nebušice, který v sobě spojuje všechny výhody prostředí plného klidu a harmonie na hranici přírodního parku Divoká Šárka, se zajištěnou infrastrukturou a snadným přístupem ke klíčovým objektům a památkám.
Do srdce Prahy, k Pražskému hradu a Starému městu v 15 minutách autem, v 5 minutách na metro linky A stanice Bořislavka, ve 12 minutách na pražské letiště Václava Havla. Další výhodou této nemovitosti je sousedství s vysoce hodnocenou mezinárodní školou International school of Prague, což může být zajímavé pro investory v oblastech spojených se vzděláváním.
Díky své výhodné poloze a rozmanitosti prostoru, tato nemovitost nabízí unikátní možnosti pro různé obchodní účely.

Subtyp nemovitosti

Činžovní dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Praha

Operace

Prodej

Plocha pozemku

1000 m2

Plocha užitná

1200 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Komerce

Umístění objektu

Centrum obce

ID nemovitosti

24024

Mapa umístění nemovitosti