Prodej vily 7kk s vnitřním bazénem a velkým pozemkem

Kutná Hora, Žižkov, Zelená hora, 942

22 890 000,- za nemovitost

Iva Buricová

Telefon

Telefon:

602 170 467

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Prodej Luxusní Vily v Srdci Kutné Hory - Prestižní Adresa Žižkov

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit exkluzivní vilu v malebné Kutné Hoře, na prestižní adrese Žižkov. Tento výjimečný dům o dispozici 7+kk a podlahové ploše 390 m² nabízí luxus, pohodlí a úchvatné výhledy, které Vás každý den okouzlí.

**Unikátní dispoziční řešení:**
Dům je dokonale navržen pro maximální komfort a praktičnost. Prostorná kuchyně, propojená s obývacím pokojem, nabízí velkorysý prostor pro rodinné i společenské akce. V obývacím pokoji naleznete krb, který vytváří útulnou atmosféru. Z kuchyně se Vám naskytne dechberoucí výhled na Chrám svaté Barbory, což dodává celému prostoru jedinečný charakter.

**Výhledy, které vás okouzlí:**
Hlavní ložnice disponuje přímým výhledem na Chrám svaté Barbory. Představte si, že se každý den probouzíte s tímto impozantním panoramatem. Dům má dále dvě velké terasy a tři balkóny, které umožňují plně využít krásy okolní přírody a architektury.

**Vybavení na nejvyšší úrovni:**
Tento dům nabízí garáž pro 5 aut a navíc parkoviště pro dalších 9 vozidel, což je v dnešní době výjimečné. Ve sklepních prostorách naleznete nejen technické zázemí, prádelnu a sklad, ale také luxusní vyhřívaný bazén s protiproudem a tělocvičnu. V celém domě je instalováno podlahové vytápění, zajišťující příjemné teplo po celý rok.

**Energetická soběstačnost:**
Dům je vybaven 10kWp fotovoltaickou elektrárnou s bateriovým úložištěm a wallboxem pro nabíjení Vašeho elektrického auta. Vytápění je zajištěno nejmodernějším tepelným čerpadlem, což ve spojení s FVE garantuje velmi nízké provozní náklady a šetrný přístup k životnímu prostředí.

**Prostor pro další rozvoj:**
V druhém patře se nachází pět prostorných pokojů a koupelny. Půda je nyní nezateplená a prázdná, avšak nabízí možnost jednoduchého rozšíření obytných prostor dle Vašich představ. Přízemí domu je navíc připraveno k provozování ordinace nebo jiného podobného provozu s vlastní čekárnou a WC, odděleným od zbytku domu samostatným vchodem.

**Rozlehlý pozemek pro kreativní využití:**
Pozemek o rozloze 2100 m² poskytuje dostatek prostoru pro realizaci Vašich snů, ať už se jedná o okrasnou zahradu, venkovní sportoviště, či další stavby.

Kutná Hora je klidným koutem s bohatou historií, vzdálená jen kousek od Prahy, a nabízí plnou škálu kulturního vyžití. Toto město, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, Vám poskytne nejen kouzelnou atmosféru, ale také moderní zázemí pro pohodlný život.

Neváhejte a získejte tento luxusní domov, který splní všechna Vaše očekávání. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte. Tento dům je připraven stát se Vaším novým domovem!

Subtyp nemovitosti

Vila

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Kutná Hora

Operace

Prodej

Parkovací místa

13

Plocha pozemku

2100 m2

Plocha užitná

390 m2

Plocha zastavěná

130 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

2024003

Mapa umístění nemovitosti

3D prohlídka nemovitosti